Mai 2011_Analize si tratament Ehrlichioza

04.05.2011 – A 104-a zi – Pauza de tratament

In 05.05.2011, ca urmare a faptului ca Yrra s-a balonat si s-a constipat, am oprit administrarea intregului tratament.
Valorile parametrilor la analizele de sange :
Inainte de tratament……….Dupa 104 zile…………Valori normale
–       (20.01.2011)…………..(04.05.2011)
Hemoleucograma :
–       HGB 7,2…………………..        –         …………….HGB 12 – 18
–       HCT 22,8…………………        –         …………….HCT 37 – 55
–       RBC 3,53………………….        –         …………….RBC 5,5 – 8,5
–       PLT 146…………………..        –          …….……..PLT 200 – 900
–       WBC 8,7…………………..        –          .…….….…WBC 6 – 17
–       VSH 95…………………….        –        ….…….….VSH 6 – 10
Biochimic :
–           – …………………………ALB 3,79…………….ALB 3,0 – 4,5
–       GPT 27……………………GPT 26………………GPT 0,8 – 80
–       GOT 64……………………GOT 23……………..GOT 9,0 – 60
–          ………………………… BUN 20,4…………..BUN 8,0 – 30
–          ……………………….…CRE 1,02……………..CRE 0,5 – 1,7
–      ALP 121…………………..ALP 60……………….ALP 10 – 122
–       PT 8,9……………………..PT 6,6…………………PT 5,2 – 7,8
–      15,4 Kg……………….……21,50 Kg………………21 – 23 Kg
Frotiu :
– pe frotiu s-a gasit Borrelia si Micoplasma

11.05.2011 – A 111-a zi – Reluare tratament

De azi a reinceput tratamentul cu antibiotic, stimulente imunitare si vitamine.
Schema de tratament este :
– 2cp x Minociclin / zi
– 1 x 1cp Vessel due F / zi
– 1 x 250 ml Perfuzie NaCl sub cutan / la 5 zile
– 1 x 1cp Curcumin / zi
– 1cp x Astragalus / zi
– 1 x 1cp Silimarina / zi
Valorile parametrilor la analizele de sange :
Inainte de tratament……….Dupa 111 zile…………Valori normale
–       (20.01.2011)…………..(11.05.2011)
Hemoleucograma :
–       HGB 7,2…………………..HGB 15,8 .…………….HGB 12 – 18
–       HCT 22,8…………………HCT 43,2 …………….HCT 37 – 55
–       RBC 3,53………………….RBC 6,95 …………….RBC 5,5 – 8,5
–       PLT 146…………………..PLT 361 .……….……PLT 200 – 900
–       WBC 8,7…………………..WBC 11,4 ..…….….…WBC 6 – 17
–       VSH 95…………………….VSH 15 …..……….….VSH 6 – 10
Biochimic :
–           …………………………ALB 3,94………….….ALB 3,0 – 4,5
–       GPT 27……………………GPT 29………….……GPT 0,8 – 80
–       GOT 64……………………GOT 26………….…..GOT 9,0 – 60
–          ………………………… BUN 32,9………..…..BUN 8,0 – 30
–          ……………………….…CRE 0,85……………..CRE 0,5 – 1,7
–      ALP 121…………………..ALP 77………….…….ALP 10 – 122
–       PT 8,9……………………..PT 7,5…………………PT 5,2 – 7,8
–      15,4 Kg……………….……22,30 Kg………………21 – 23 Kg
–          ………………………….T-CHO 209…………T-CHO 100 – 290 
Frotiu : 
– morule Ehrlichia prezente pe fortiu

20.05.2011 – A 120-a zi – Continuare tratement

Se continua tratamentul inceput in data de 11.05.2011.
Valorile parametrilor la analizele de sange :
Inainte de tratament……….Dupa 120 zile…………Valori normale
–       (20.01.2011)…………..(20.05.2011)
Hemoleucograma :
–       HGB 7,2…………………..         –       .…………….HGB 12 – 18
–       HCT 22,8…………………         –       ..….……….HCT 37 – 55
–       RBC 3,53………………….        –         …………….RBC 5,5 – 8,5
–       PLT 146…………………..         –       .……….……PLT 200 – 900
–       WBC 8,7…………………..        –        ……….….…WBC 6 – 17
–       VSH 95…………………….         –      ………….….VSH 6 – 10
Biochimic :
–           ………………………….          –      ………….….ALB 3,0 – 4,5
–       GPT 27……………………GPT 38………….….…GPT 0,8 – 80
–       GOT 64……………………GOT 31…………..…..GOT 9,0 – 60
–          ………………………… BUN 25,6……………..BUN 8,0 – 30
–          ……………………….…CRE 0,87………….…..CRE 0,5 – 1,7
–      ALP 121…………………..ALP 87…………..…….ALP 10 – 122
–       PT 8,9……………………..        –      ………………PT 5,2 – 7,8
–      15,4 Kg……………….…… 22,30 Kg …….………21 – 23 Kg
Frotiu : 
– nu s-a efectuat

Mai 2011_Retrospectiva analize de sange Yrra

This entry was posted in 02.8_Ehrlichioza and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s