Martie 2011_Analize si tratament Ehrlichioza

02.03.2011 – A 41-a zi de tratament

Yrra este foarte bine!
Este vioaie, merge bine la plimbare ( nu mai oboseste), mananca foarte bine.
Analizele de sange arata foarte bine, iar pe frotiul de sange nu s-a gasit decat 1 singura morula Ehrlichia.
As putea sa zic ca suntem pe drumul cel bun si ca Ehrlichioza si anemia sunt aproape rezolvate.
Valorile parametrilor la analizele de sange :
Inainte de tratament……….Dupa 41 zile…………Valori normale
–       (20.01.2011)…………..(02.03.2011)
Hemoleucograma :
–       HGB 7,2…………………..HGB 14,3…………….HGB 12 – 18
–       HCT 22,8…………………HCT 45,2…………….HCT 37 – 55
–       RBC 3,53…………………RBC 7,0………………RBC 5,5 – 8,5
–       PLT 146…………………..PLT 768……………..PLT 200 – 900
–       WBC 8,7…………………..WBC 15,2……………WBC 6 – 17
–       VSH 95……………………VSH45……………….VSH 6 – 10
Biochimic :
–            …………………………ALB 3,51……………ALB 3,0 – 4,5
–       GPT 27……………………GPT 38………………GPT 0,8 – 80
–       GOT 64……………………GOT 27………………GOT 9,0 – 60
–          …………………………CRE 0,83…………….CRE 0,5 – 1,7
–       ALP 121…………………..ALP 117…………….ALP 10 – 122
–       PT 8,9……………………..PT 6,8………………..PT 5,2 – 7,8
–       15,4 Kg……………………19,5 Kg……………….21 – 23 Kg
Frotiu :
– s-a gasit o singura morula ehrlichia pe frotiurile de sange
– mai putine eozinofile 14%

02.03.2011_Frotiu Yrra_o singura morula ehrlichia

Yrra : " - Ma simt mai in siguranta de cand cu acesti bodyguards ! "

09.03.2011 – A 48-a zi de tratament

Valorile parametrilor la analizele de sange :
Inainte de tratament……….Dupa 48 zile…………Valori normale
–       (20.01.2011)…………..(09.03.2011)
Hemoleucograma :
–       HGB 7,2…………………..HGB 15,2…………….HGB 12 – 18
–       HCT 22,8…………………HCT 45,8…………….HCT 37 – 55
–       RBC 3,53…………………RBC 7,2………………RBC 5,5 – 8,5
–       PLT 146…………………..PLT 560……………..PLT 200 – 900
–       WBC 8,7…………………..WBC 12,2……………WBC 6 – 17
–       VSH 95……………………VSH 25………………VSH 6 – 10
Biochimic :
–            …………………………      –      … ……………ALB 3,0 – 4,5
–       GPT 27……………………GPT 33………………GPT 0,8 – 80
–       GOT 64……………………GOT 22………………GOT 9,0 – 60
–           …………………………CRE 1,20…………….CRE 0,5 – 1,7
–       ALP 121…………………..ALP 98………………ALP 10 – 122
–       PT 8,9……………………..PT 6,2………………..PT 5,2 – 7,8
–       15,4 Kg……………………19,75 Kg……………..21 – 23 Kg
Frotiu :
– Pe frotiu s-au mai gasit morule Ehrlichia
Examen coproparazitologic :
– negativ
Sambata am trecut iar de puseul de 3 saptamani.
VSH a scazut la 25.
In rest, Yrra e bine , vioaie si asteapta cu nerabdare sa scape de Demodecie ca sa se poata juca cu ceilalti catei.

16.03.2011 – A 55-a zi  – Pauza de antibiotic

Incepand de azi, se face pauza de antibiotic timp de 2 saptamani.

Valorile parametrilor la analizele de sange :
Inainte de tratament……….Dupa 55 zile…………Valori normale
–       (20.01.2011)…………..(16.03.2011)
Hemoleucograma :
–       HGB 7,2…………………..HGB 14,1…………….HGB 12 – 18
–       HCT 22,8…………………HCT 53,5…………….HCT 37 – 55
–       RBC 3,53…………………RBC 8,22…………….RBC 5,5 – 8,5
–       PLT 146…………………..PLT 696……………..PLT 200 – 900
–       WBC 8,7…………………..WBC 12,9……………WBC 6 – 17
–       VSH 95……………………VSH 35………………VSH 6 – 10
Biochimic :
–            …………………………ALB 3,65……………ALB 3,0 – 4,5
–       GPT 27……………………GPT 36………………GPT 0,8 – 80
–       GOT 64……………………GOT 38………………GOT 9,0 – 60
–           …………………………CRE 0,83…………….CRE 0,5 – 1,7
–       ALP 121…………………..ALP 89………………ALP 10 – 122
–       PT 8,9……………………..PT 6,6………………..PT 5,2 – 7,8
–       15,4 Kg……………………20,30 Kg……………..21 – 23 Kg
Frotiu :
– nu s-au gasit morule Ehrlichia

16.03.2011_Frotiu Yrra_Fara morule Ehrlichia

ECO abdominal :
– vezica biliara curata
– microlitiaza in bazinetul renal

Pe drumul cel bun

23.03.2011 – A 62-a zi  – Dupa o saptamana de pauza antibiotic

Dupa o saptamana de pauza antibiotic (Minociclin).
Yrra este foarte bine !!! Se simte bine, analizele de sange sunt bune, a revenit la greutatea ei normala 21 Kg, manaca foarte bine, este vioaie, merge bine la plimbare, alearga si se joaca. Este Yrra pe care o stiu eu ! Nu mai este bolnava.
Pe frotiul de sange nu s-au mai gasit morule Ehrlichia la analizele de azi.
Cred ca a inceput sa se intareasca si imunitar, organismul a inceput sa lupte. Deoarece eczemale mai vechi produse de demodecie incep sa treaca.
Valorile parametrilor la analizele de sange :
Inainte de tratament……….Dupa 62 zile…………Valori normale
–       (20.01.2011)…………..(23.03.2011)
Hemoleucograma :
–       HGB 7,2…………………..HGB 13,8…………….HGB 12 – 18
–       HCT 22,8…………………HCT 40,6…………….HCT 37 – 55
–       RBC 3,53…………………RBC 6,39…………….RBC 5,5 – 8,5
–       PLT 146…………………..PLT 497……………..PLT 200 – 900
–       WBC 8,7…………………..WBC 12,7……………WBC 6 – 17
–       VSH 95……………………VSH 20………………VSH 6 – 10
Biochimic :
–            …………………………ALB 2,50……………ALB 3,0 – 4,5
–       GPT 27……………………GPT 35………………GPT 0,8 – 80
–       GOT 64……………………GOT 27………………GOT 9,0 – 60
–           ……………………….. BUN 37,4……………BUN 8,0 – 30
–           …………………………        –        ……………..CRE 0,5 – 1,7
–       ALP 121…………………..ALP 90………………ALP 10 – 122
–       PT 8,9……………………..PT 7,9………………..PT 5,2 – 7,8
–       15,4 Kg……………………21,10 Kg……………..21 – 23 Kg

23.03.2011_1_Froriu Yrra_Fara morule Ehrlichia

23.03.2011_2_Frotiu Yrra_O singura morula Ehrlichia pe frotiu

30.03.2011 – A 69-a zi  – Dupa doua saptamani de pauza antibiotic

Dupa 2 saptamani de pauza antibiotic (Minociclin).
Valorile parametrilor la analizele de sange :
Inainte de tratament……….Dupa 69 zile…………Valori normale
–       (20.01.2011)…………..(30.03.2011)
Hemoleucograma :
–       HGB 7,2…………………..HGB 14,9…………….HGB 12 – 18
–       HCT 22,8…………………HCT 44,2…………….HCT 37 – 55
–       RBC 3,53…………………RBC 6,94…………….RBC 5,5 – 8,5
–       PLT 146…………………..PLT 596……………..PLT 200 – 900
–       WBC 8,7…………………..WBC 11,6……………WBC 6 – 17
–       VSH 95……………………VSH 15……………….VSH 6 – 10
Biochimic :
–            …………………………ALB 4,4……………..ALB 3,0 – 4,5
–       GPT 27……………………GPT 29……………….GPT 0,8 – 80
–       GOT 64……………………GOT 28……………….GOT 9,0 – 60
–           ……………………….. BUN 31,1…………….BUN 8,0 – 30
–           …………………………        –       ………………CRE 0,5 – 1,7
–       ALP 121…………………..ALP 98………………ALP 10 – 122
–       PT 8,9……………………..PT 7,4………………..PT 5,2 – 7,8
–       15,4 Kg……………………20,85 Kg…………….21 – 23 Kg
Frotiu :
– nu s-au gasit morule Ehrlichia

Martie 2011_Retrospectiva analize de sange Yrra

This entry was posted in 02.0_Cazul Yrrei pe larg, 02.8_Ehrlichioza and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Martie 2011_Analize si tratament Ehrlichioza

  1. Someone who finally understands….. I’m shocked.

  2. You have brought up a very great details , thankyou for the post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s