Valoare hemoglobina inainte si dupa diagnosticarea corecta

Inca de la inceputul lui 2009 valoarea hemoglobinei la analizele de sange ale Yrrei , era foarte mica.
Doctorii au inceput cu diagnosticul de anemie, apoi anemie cronica, apoi suspiciune de leucemie. Insa nimeni nu si-a dat seama despre ce era vorba de fapt !!!
Ca sa nu mai zic ca am intrebat dr. veterinar daca nu putem afla totusi ce fel de anemie este si ce a provocat-o, iar raspunsul a fost : ” Nimeni nu poate determina asta , nu ai de unde sa iti dai seama ! “

Valori hemoglobina inainte de a se pune diagnosticul corect :

08.05.2009 -  analize de sange la F.M.V. Spiru Haret, dr. Arpad Sallay
-                            HB Yrra = 12.9 g/dl ………………..Normal intre 15-19 g/dl
08.05.2009 -  analize de sange la F.M.V. Spiru Haret, dr. Arpad Sallay
-                            HB Yrra = 13.1 g/dl ………………..Normal intre 15-19 g/dl
06.07.2009 -  analize de sange la F.M.V. Spiru Haret, dr. Arpad Sallay
-                            HB Yrra = 8.71 g/dl ………………..Normal intre 15-19 g/dl
11.10.2009 -  analize de sange la Clinica Armeneasca, dr. Ilinca Cicoculescu
-                            HB Yrra = 10.7 g/dl ………………..Normal intre 15-19 g/dl
27.11.2009 -  analize de sange la F.M.V. Spiru Haret, dr. Arpad Sallay
-                            HB Yrra = 11.8 g/dl ………………..Normal intre 15-19 g/dl
15.11.2010 -  analize de sange la F.M.V. Spiru Haret, dr. Arpad Sallay
-                            HB Yrra = 9.4 g/dl ………………..Normal intre 15-19 g/dl
07.01.2011 -  analize de sange la Innovet
-                            HB Yrra = 10.0 g/dl ………………..Normal intre 13-19 g/dl
17.01.2011 -  analize de sange la A&A Medical Vet, dr. Alice Radulescu
-                            HB Yrra = 8.8 g/dl ………………..Normal intre 12-18g/dl
20.01.2011 -  analize de sange la Cabinet Sf. Mucenic Modest, dr. Moscu Cristinel
-                            HB Yrra = 7.2 g/dl ………………..Normal intre 12-18g/dl

Valori hemoglobina dupa diagnosticare corecta si inceperea tratamentului : Diagnostic : EHRLICHIOZA CRONICA

23.01.2011 -  analize de sange la Cabinet Sf. Mucenic Modest, dr. Moscu Cristinel
-                            HB Yrra = 9.3 g/dl ………………..Normal intre 12-18g/dl
25.01.2011 -  analize de sange la Cabinet Sf. Mucenic Modest, dr. Moscu Cristinel
-                            HB Yrra = 10.0 g/dl ………………..Normal intre 12-18g/dl
28.01.2011 -  analize de sange la Cabinet Sf. Mucenic Modest, dr. Moscu Cristinel
-                            HB Yrra = 9.3 g/dl ………………..Normal intre 12-18g/dl
02.02.2011 -  analize de sange la Cabinet Sf. Mucenic Modest, dr. Moscu Cristinel
-                            HB Yrra = 11.9 g/dl ………………..Normal intre 12-18g/dl
07.02.2011 -  analize de sange la Cabinet Sf. Mucenic Modest, dr. Moscu Cristinel
-                            HB Yrra = 13.9 g/dl ………………..Normal intre 12-18g/dl
11.02.2011 -  analize de sange la Cabinet Sf. Mucenic Modest, dr. Moscu Cristinel
-                            HB Yrra = 12.2 g/dl ………………..Normal intre 12-18g/dl
16.02.2011 -  analize de sange la Cabinet Sf. Mucenic Modest, dr. Moscu Cristinel
-                            HB Yrra = 14.4 g/dl ………………..Normal intre 12-18g/dl

Valori hemoglobina dupa diagnosticare corecta si o luna de tratament :

23.02.2011 -  analize de sange la Cabinet Sf. Mucenic Modest, dr. Moscu Cristinel
-                            HB Yrra = 13.2 g/dl ………………..Normal intre 12-18g/dl
02.03.2011 -  analize de sange la Cabinet Sf. Mucenic Modest, dr. Moscu Cristinel
-                            HB Yrra = 14.3 g/dl ………………..Normal intre 12-18g/dl
09.03.2011 -  analize de sange la Cabinet Sf. Mucenic Modest, dr. Moscu Cristinel
-                            HB Yrra = 15.2 g/dl ………………..Normal intre 12-18g/dl
16.03.2011 -  analize de sange la Cabinet Sf. Mucenic Modest, dr. Moscu Cristinel
-                            HB Yrra = 14.1 g/dl ………………..Normal intre 12-18g/dl

Valori hemoglobina dupa 2 luni de tratament, in pauza de 2 saptamani de tratament :

23.03.2011 -  analize de sange la Cabinet Sf. Mucenic Modest, dr. Moscu Cristinel
-                            HB Yrra = 13.8 g/dl ………………..Normal intre 12-18g/dl
30.03.2011 -  analize de sange la Cabinet Sf. Mucenic Modest, dr. Moscu Cristinel
-                            HB Yrra = 14.9 g/dl ………………..Normal intre 12-18g/dl

Valori hemoglobina dupa 2 luni jumate si partea a 2-a de tratament :

06.04.2011 -  analize de sange la Cabinet Sf. Mucenic Modest, dr. Moscu Cristinel
-                            HB Yrra = 15.9 g/dl ………………..Normal intre 12-18g/dl
15.04.2011 -  analize de sange la Cabinet Sf. Mucenic Modest, dr. Moscu Cristinel
-                            HB Yrra = 16.5 g/dl………………..Normal intre 12-18g/dl

Valori hemoglobina dupa 3 luni si partea a 2-a de tratament :

20.04.2011 -  analize de sange la Cabinet Sf. Mucenic Modest, dr. Moscu Cristinel
-                            HB Yrra = 16.4 g/dl………………..Normal intre 12-18g/dl

27.04.2011 -  analize de sange la Cabinet Sf. Mucenic Modest, dr. Moscu Cristinel
-                            HB Yrra = 15.4 g/dl ………………..Normal intre 12-18g/dl
11.05.2011 -  analize de sange la Cabinet Sf. Mucenic Modest, dr. Moscu Cristinel
-                            HB Yrra = 15.8 g/dl ………………..Normal intre 12-18g/dl

Valori hemoglobina dupa 4 luni jumate si partea a 2-a de tratament :

03.06.2011 -  analize de sange la Cabinet Sf. Mucenic Modest, dr. Moscu Cristinel
-                            HB Yrra = 14.9 g/dl ………………..Normal intre 12-18g/dl

Valori hemoglobina dupa 7 luni, in pauza de 3 luni de tratament :

24.08.2011 -  analize de sange la Cabinet Sf. Mucenic Modest, dr. Moscu Cristinel
-                            HB Yrra = 15.0 g/dl ………………..Normal intre 12-18g/dl

Valori hemoglobina dupa 8 luni, in timpul partii a 3-a de tratament :

13.09.2011 -  analize de sange la Cabinet Sf. Mucenic Modest, dr. Moscu Cristinel
-                            HB Yrra = 15.1 g/dl ………………..Normal intre 12-18g/dl
30.09.2011 -  analize de sange la Cabinet Sf. Mucenic Modest, dr. Moscu Cristinel
-                            HB Yrra = 16.2 g/dl ………………..Normal intre 12-18g/dl
This entry was posted in 02.0_Cazul Yrrei pe larg, 02.2_Valoare hemoglobina Yrra 2009 - 2011 and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s